۸۰ درصد اعتبارات بیجار به روستاها اختصاص داده شد
فرماندار بیجار با اشاره به اهمیت توسعه روستاها به عنوان موضوع پایهای از واگذاری ۷۵ تا ۸۰ درصد اعتبارات در اختیار فرماندار در طول سه سال گذشته به روستاها خبر داد. علیاکبر ورمقانی به مناسبت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی در دفتر خبرگزاری ایسنا در بیجار حضور یافت و با اشاره به جهاد دانشگاهی به عنوان یکی
فرماندار بیجار با اشاره به اهمیت توسعه روستاها به عنوان موضوع پایهای از واگذاری ۷۵ تا ۸۰ درصد اعتبارات در اختیار فرماندار در طول سه سال گذشته به روستاها خبر داد.
وی افزود: جهاد دانشگاهی در حوزه اقتصاد دانش بنیان به خوبی وارد شده است؛ متاسفانه در کشور افراد صاحب ایده سرمایه ندارند و افرادی که پول دارند ایده ای ندارند و لازم است که افراد سرمایه گذار به صاحبان ایده ایمان و اعتقاد داشته باشند و هر زمانی که بر اساس علم و دانش جلو برویم موفق هستیم و در جهاد دانشگاهی این موضوع در حال انجام شدن است؛ باید بتوانیم از تمام ظرفیت جهاد دانشگاهی استفاده کنیم و لازم است که به جهاد دانشگاهی اعتباراتی در ردیف بودجه اختصاص یابد.
ورمقانی با اشاره به حضور خود در فضای مجازی، عنوان کرد: در تمامی گروههای شهرستانی فضای مجازی حضور دارم اما اکثر اوقات به دلیل وقتگیر بودن اظهار نظر نمیکنم؛ با این حال تمام مسائل مطرح شده را رصد و پیگیری میکنم و پس از مطرح شدن انتقادات صحت آن را بررسی میکنم و در صورت وارد بودن انتقادات از نظرات برای حل مشکل بهره برداری میکنم.
وی افزود: برخی مسائل در حوزه فرمانداری نیست؛ به عنوان مثال ساخت و افتتاح تقاطع غیرهمسطح چنگیزقلعه برعهده فرمانداری است اما فرماندار نمیتواند جلوی کامیونهایی که وارد شهر شدند را بگیرد و این کار وظیفه پلیس راهور است اما برخی در بیجار انتظار دارند که فرماندار تمامی مسائل را حل کند.
فرماندار بیجار با اشاره به مراجعات مردم به فرمانداری، اظهار کرد: برخی از مردم در بعضی حوزههای مختلف کاری به جای مراجعه به ادارات مربوطه به فرمانداری مراجعه میکنند و فرمانداری را محل رفع مشکل خود میدانند؛ با این حال تمامی انتقادات را به روسای مختلف انتقال میدهیم و پیگیر پاسخ میشویم؛ حتی بعضا جواب نظرات خصوصی در فضای مجازی را هم میدهیم.
ورمقانی ضمن تاکید بر اهمیت توسعه روستاها، عنوان کرد: در طول سه سال گذشته ۷۵ تا ۸۰ درصد اعتباراتی که در اختیار فرماندار قرار داشته به روستاها اختصاص داده شد و بعضا برخی در شهرهای پنجگانه به این مسئله معترض بودند و زمینه مهاجرت معکوس فراهم شد و هم اکنون ۸ روستای خالی از سکنه با مهاجرت معکوس مواجه شدند و درخواست برای احیای این روستاهای بخش مرکزی بیجار انجام شد.
وی به اشباع شدن حواشی شهرهای بزرگ به عنوان دلیل دیگر مهاجرت معکوس اشاره کرد و گفت: در حال حاضر روستایی داریم که ۴۰ سال خالی از سکنه بود و هم اکنون ۲۵ خانوار در روستا حضور دارند؛ در شاخص راه روستایی ۵۰ درصد از ۱۰۰۰ کیلومتر راه روستایی در ۴۲ سال گذشته آسفالت شد و دو سال است که طرح ابرار با هدف آسفالت راه روستایی در حال اجرا است و تا پایان امسال ۳۰ تا ۴۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت خواهد شد.
فرماندار بیجار به مشکل آب شرب روستاها نیز اشاره و بیان کرد: در حال حاضر ۱۰۰ روستای شهرستان بیجار مشکل آب شرب پایدار و دائمی دارند که با اجرای کامل طرح آبرسانی که چند روز اخیر با حضور استاندار عملیات اجرایی آن آغاز شد، ۱۳۰ روستای بیجار از این راه از آب شرب پایدار برخوردار خواهند شد.
وی با بیان کاهش ۵۰ درصدی بارندگی در بیجار به نسبت میانگین سالهای گذشته، عنوان کرد: پیش بینی مجموع خرید گندم امسال حدود ۵۰ هزار تن است و این در حالی است که سالهای ۹۸ و ۹۹ به ترتیب خرید گندم به میزان ۲۴۰ و ۲۱۰ هزار تن بود؛ امیدواریم این شرایط سال آینده تکرار نشود و بارندگی مناسبی داشته باشیم.
ورمقانی گفت: آبرسانی از طریق سد سیازاخ بخشی از زمینهای کشاورزی را پوشش خواهد داد و در سد تلوار و دشت خورخوره سه سال مشغول به کار هستند؛ سد تلوار هنوز هم در اختیار بیجار نیست و در حوزه آبرسانی اولویت برای آب شرب و آب مورد نیاز پتروشیمی است و با تکمیل پروژه کشاورزی را هم پوشش خواهد داد.
وی در حوزه گازرسانی نیز بیان کرد: تا پایان سال ۱۴۰۰ هیچ روستای بالای ۲۰ خانوار بدون گاز نخواهد بود و ۱۰۰ درصد از نعمت گاز برخوردار خواهند شد؛ در طرح هادی نیز از طریق اعتبارات دهیاری و بنیاد مسکن فعال هستیم.
فرماندار بیجار به سخن استاندار کردستان در شورای اداری چند روز اخیر اشاره کرد و افزود: همانطور که استاندار نیز اشاره کرد منابع تسهیلاتی پروژه پتروشیمی در صندوق توسعه ملی است و این منابع از فروش نفت تامین میشود و صندوق توسعه به دلیل نبود درآمد فروش نفت در تامین اعتبار موفق نبوده است و متاسفانه زمانی که با کشورهای دیگر رابطه و تعامل نداشته باشیم آسیب میبینیم.
وی در خصوص پروژه پیاده راه مرکزی شهر، اظهار کرد: بسته شدن چند روزه خیابان اردلان شرقی و بخشی از خیابان شهدا به دلیل قرمز شدن شرایط کرونایی شهرستان بود و با بازگشت به شرایط بهتر باز خواهد شد؛ پروژه پیاده راه استانی و مربوط به ستاد بازآفرینی وزارت راه و شهرسازی است و برای شروع فاز دوم شرط گذاشتیم که منابع مالی ۱۰۰ درصد تامین شود و تمامی ادارات مرتبط باید هزینه تاسیسات آب، برق، مخابرات و گاز را متقبل شوند و در این صورت دو ماهه پروژه به اتمام میرسد.
ورمقانی با ابزار مخالفت نسبت به طرح صیانت کاربران در فضای مجازی، عنوان کرد: طرح صیانت طرح خوبی نیست و فضای مجازی به هیچ قیمتی نباید محدود شود چرا که اشتغال زیادی در آن وجود دارد مگر آنکه نرمافزارهای جایگزین با همان کیفیت و کارایی وجود داشته باشند که در این صورت مردم خود به سمت این برنامهها خواهند رفت و فضای رقابتی ایجاد خواهد شد؛ در حال حاضر پیامرسانهای داخلی قوی نیستند و در این حوزه درخواست مردم از تمامی نمایندگان آن است که فارغ از حضور یا عدم حضور در جلسه طرح صیانت نظر خود را شفاف در خصوص این طرح عنوان کنند.
وی در خصوص پروژههای ورزشی بیجار، عنوان کرد: در بازدیدی که ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از استادیوم ۱۷ شهریور داشت، مسئولان اداره ورزش و جوانان آسفالت پیست این استادیوم را به عنوان مطالبه ای مطرح کردند و برآورد هزینه این پروژه را ۳۰۰ میلیون تومان عنوان کردند اما این موضوع پس از سفر بررسی شد و مشخص شد که هزینه این پروژه یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان خواهد بود با این حال در سفر چند روز گذشته ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قول دادند که این مقدار را تامین کنند و هم اکنون در طرح تشریفات قرار دارد و قطعا انجام خواهد شد.
فرماندار بیجار در پایان عنوان کرد: هتل ورزشی دو سال بلاتکلیف بود و از اواخر سال گذشته با تزریق اعتبار شروع به کار شد و هم اکنون فوندانسیون آن به پایان رسیده و برای تکمیل شدن نیاز به اعتبار دارد؛ پیمانکار رختکن استادیوم ۱۷ شهریور نیز خلع ید شد و واگذاری به پیمانکار جدید و شروع کار زمانبر است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰