آشنایی با انواع پروفیل و قیمت پروفیل کارخانه

پروفیل راهحلی مقرونبهصرفه و کارامد در صنایع مختلف است. با توجهبه کاربردهای فراوان قیمت پروفیل نسبتا اقتصادی محسوب میشود. ساختمانسازی، کارخانههای شیمیایی و پتروشیمی، تولید خودرو، کاغذ، کارخانههای نساجی، تجهیزات صنایع غذایی، هوافضا و تولید بلبرینگ ضداصطکاک نمونههای استفاده از پروفیل هستند. پروفیل چیست؟ پروفیل، مقطع فلزی توخالی است که از فلزاتی مانند فولاد، فولاد
پروفیل راهحلی مقرونبهصرفه و کارامد در صنایع مختلف است. با توجهبه کاربردهای فراوان قیمت پروفیل نسبتا اقتصادی محسوب میشود. ساختمانسازی، کارخانههای شیمیایی و پتروشیمی، تولید خودرو، کاغذ، کارخانههای نساجی، تجهیزات صنایع غذایی، هوافضا و تولید بلبرینگ ضداصطکاک نمونههای استفاده از پروفیل هستند.
پروفیل چیست؟
پروفیل، مقطع فلزی توخالی است که از فلزاتی مانند فولاد، فولاد ضد زنگ، آلومینیوم و برنج ساخته میشود. آنها در اندازهها، قطرها و ضخامتهای مختلف موجود هستند. فضای داخلی توخالی پروفیلها باعث کاهش وزن و حفظ یکپارچگی ساختاری آن خواهد شد. آنها مقاطع فلزی با کیفیت بالا، استحکام کششی، دوام، مقاومت در برابر خوردگی و کارایی هستند. این مواد معمولا از فولاد ضدزنگ بسیار بادوام ساخته میشوند.
ویژگیهای پروفیل
ویژگیهای پروفیل شامل موارد زیر است:
- برای بهکارگیری در اتصالات قیمت پروفیل بسیار مقرونبهصرفه در نظر گرفته میشود.
- قسمتهای توخالی یکدست هستند و از نظر بصری جذاب و ایدهآل بهنظر میرسند.
- نسبت وزن به استحکام مقاطع توخالی مربع بسیار عالی است.
- بخشهای توخالی مربعی بهراحتی قابل کنترل هستند و بنابراین خم شدن آنها ساده خواهد بود.
- در پروژههای صنعتی اقتصادی و ایدهآل هستند.
مزایای اصلی پروفیل
مزایای پروفیل، موارد زیر را شامل میشود:
- مقاطع توخالی از جنس استیل ضدزنگ و بنابراین از سایر اشکال فولاد، بتن یا چوب قویتر هستند.
- نسبت استحکام به وزن بالاتری دارند؛ بنابراین ساخت سازههای سبکتر و زیباتر با دهانههای وسیعتر و مواد کمتر را امکانپذیر میسازند.
- با استفاده از پروفیل مواد کمتری استفاده میشود، بنابراین زباله کمتری هم وجود دارد. حتی اگر زبالهای وجود داشته باشد، میتوان آن را بهطور کامل بازیافت کرد.
- با کمک پروفیل زمان کمتری صرف ساختوساز میشود که تاثیر کمتری هم بر جوامع اطراف دارد.
- وزن کم پروفیل امکان افزودن به سازههای موجود را بدون فشار بر پایههای آنها فراهم میکند.
عوامل موثر بر قیمت پروفیل
قیمت انواع پروفیل میتواند بسته به عوامل مختلفی از جمله جنس، اندازه، درجه و تامینکننده متفاوت باشد. علاوهبر این، شرایط بازار و موقعیت مکانی نیز بر قیمت تاثیر میگذارد. برای دریافت اطلاعات دقیق و بهروز قیمت، باید با تامینکنندگان یا تولیدکنندگان محلی تماس بگیرید. آنها بر اساس نیازهای خاص و مقادیر موردنیاز به شما پیشنهاد میدهند.
انواع پروفیل از نظر شکل
از نظر شکل، پروفیلها در دو دسته باز و بسته قرار میگیرند.
پروفیل باز
پروفیلهایی که شکلشان باز است مثل تیرآهن، ناودانی یا پروفیل U، نبشی یا پروفیلL، پروفیل Z، انواع تسمه پروفیل باز محسوب می شوند.
پروفیل بسته
از این پروفیل در تولید درب، پنجره، لولهها، قوطی و غیره مورد استفاده قرار میگیرند. باید گفت قیمت پروفیل با توجهبه کاربرد آن هم مشخص میشود.
انواع پروفیل از نظر کاربرد
پروفیل براساس کاربردی که دارد در دستههای زیر قرار میگیرد:
پروفیل ساختمانی
این پروفیلها به شکل مربع یا مستطیل و در اندازه و قطرهای مشخصی هستند. پروفیل لنگه دری، پروفیل سپری و پروفیل تکلبه در این دسته قرار میگیرند. قیمت پروفیل ساختمانی در کارخانجات مختلف تفاوتهای کمی با یکدیگر دارند.
پروفیل لنگه دری (ستونی)
این پروفیل که با نام ۵۰۸ نیز شناخته میشود، در تولید چهارچوب درب، گوشه پلهها، نردهها و غیره کاربرد دارد. ضخامت آن از ۲ تا ۴ میلیمتر و طول آن ۶ تا ۱۲ متر است و از ورق سیاه ST37 ساخته میشود. قبل از خرید قیمت پروفیل ستونی را حتما چک کنید.
پرفیل سپری
پروفیل T یا پروفیل سپری یا T از پروفیلهای درب و پنجره هستند که خرپاها، سازه گلخانه و برخی اتصالات پلها با آنها ساخته میشوند.
پروفیل کلافی
تیرآهن، انواع ناودانی، درب، پنجره و چهارچوب آنها با این پروفیل تولید میشوند. قیمت انواع پروفیل کلافی باید از بازار آن استعلام شود.
پروفیل صنعتی
در ساخت سازههایی مثل پل، بنرهای تبلیغاتی و تجهیزات نظامی پروفیل صنعتی یا سنگین کاربرد دارد. قیمت پروفیل صنعتی را باید از منابع معتبر جویا شوید.
پروفیل مبلی
پروفیل مبلی را طی فرایند نورد سرد و از ورق روغنی میسازند. بهدلیل سبکی و ضخامت کم به پروفیل سبک نیز معروف است. جوشپذیری، آبکاری، کیفیت بالا، انعطاف زیاد و مقاومت بالا ویژگیهای هستند که در تعیین قیمت پروفیل مبلی باید در نظر گرفته شوند.
پروفیل Z (زد)
این مقطع فولادی به شکل Z تولید میشود. اندازه لبهها با اندازه فاصله مابین آنها یکی است که سایز پروفیل بر این اساس تعیین خواهد شد. تولید این پروفیل طبق استاندارد ملی ۳۶۹۴ و ۵۷۲۲ صورت میگیرد. قیمت انواع پروفیل زد تقریبا همقیمت ساختمانی و صنعتی است. در صنایع کشتیسازی، سکوهای سوخت، سالنها و سولهها از این پروفیل استفاده میشود.
پروفیل گالوانیزه
پروفیل گالوانیزه پوششی فولادی دارد و آن جلوی اکسیداسیون و خوردگی را میگیرد. پروفیل گالوانیزه در کارگاهها، صنعت حملونقل، راهسازی، ساختمانسازی، صنعت مخابرات و خیلی مکانهای دیگر بهکار گرفته میشود.
پروفیل گالوانیزه در فرایند تولیدی شیب گرم، پیش گالوانیزه و الکتروگالوانیزه ساخته میشوند. فرایندهای گالوانیزه سرد و الکترولیتی در ساخت کالاهای تزئینی بهخاطر مقاومت نسبت به خوردگی کاربرد دارند.
پروفیل کامپوزیت
پروفیل کامپوزیت در شرایط آبوهوای سخت، نسبت به خوردگی بسیار مقاوم است. این امر عمر سازه ساختهشده از پروفیل کامپوزیت را افزایش میدهد. قیمت پروفیل با توجهبه ویژگی غیرکشسانی، مقاومت، طول عمر و سطح عملکردی آن تعیین میشود.
پروفیل استیل
پروفیل استیل از استیل و فولاد ضدزنگ تولید میشود. این پروفیل با داشتن سطح مقطع یکنواخت میتواند در اتصالات میان قطعات بسیار کاربرد داشته باشد. استیل باز بهدلیل ضدزنگبودن در ساختمانسازی و استیل بسته در ساخت قوطی و لولهها کاربرد دارد.
صنعت خودرو، سازههای صنعتی، صنعت نفت وگاز و پتروشیمی از دیگر موارد کاربرد پروفیل استیل هستند. ظاهر جذاب، مقاومت نسبت به خوردگی و گرما، طول عمر بالا، قابلیت بازیافت ویژگیهای اصلی این پروفیل شناخته شدهاند. البته بهدلیل بهکارگیری موادتشکیل دهنده، قیمت پروفیل استیل بالا خواهد بود.
بهترین کارخانههای تولید پروفیل در ایران
بهترین تولیدکنندگانی که برای خرید پروفیل میتوانید مراجعه کنید شامل:
- جهان پروفیل پارس
- نورد لوله یاران
- لوله و پروفیل صابری
- پروفیل نیکان
- نورد پروفیل
- گروه صنعتی شرق تهران
- صدرا پروفیل
- لوله و پروفیل آپادانا
- پروفیل کیان پرشیا
- لوله و پروفیل کیهان
جمعبندی
پروفیل مقطعی فلزی توخالی است که در صنایع مختلف برای کاربردهای ساختاری، مکانیکی و تولیدی استفاده می شود. مقاومت در برابر خوردگی، حرارت و شرایط آبوهوایی سخت، قابلیت بازیافت و عمر طولانی آن را بسیار کاربردی کردهاند. این موارد همگی میتوانند در تعیین قیمت پروفیل دخیل باشند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰